Ben jij een ervaren technische professional en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of sta je aan het begin van je carrière en ben je op zoek naar een startersfunctie? Als technische recruitmentbureau gaan wij voor jou op zoek naar de ultieme baan! Met ons brede netwerk en jarenlange ervaring brengen wij medewerkers en bedrijven samen. We gaan voor de perfecte match, met het oog op de toekomst. Als technisch recruitmentbureau in Rotterdam kunnen we elke engineer een mooie uitdaging bieden bij een passend bedrijf. We helpen niet alleen werkzoekende op weg, maar ook staan we bedrijven bij in de zoektocht naar een geschikte kandidaat.

Als technisch recruitmentbureau staan wij voor de kernwaarden: kwaliteit, betrokkenheid, transparant en partnership. We richten ons op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Zo vindt je bij ons tal van technische vacatures in diverse technische branches, variërend in dienstverband, functie en ervaring. De zoektocht naar een nieuwe baan kan soms knap lastig zijn. Vind maar eens iets wat perfect aansluit bij je opleiding, waar je interesses liggen, wat voldoet aan het gewenste aantal uren en dan moet het bedrijf je natuurlijk ook aanspreken. Niet altijd even eenvoudig. 

Connetix is een recruitmentbureau voor starters, maar ook voor ervaren professionals. Of je nu als starter op zoek bent naar je eerste baan na het afstuderen of dat je als technisch professional met 10 jaar ervaring op zoek bent naar een uitdagende senior functie. Wij zijn de verbindende factor. Als recruitmentbureau in Rotterdam vinden we het wel belangrijk dat jij als kandidaat ook komt te werken bij een opdrachtgever die bij je past. Een functie kan jou nog zo aanspreken, het bedrijf, het team en de cultuur moeten ook bij je passen. In de zoektocht naar een baan kijken we daarom niet alleen naar jouw capaciteiten en ervaring, maar ook naar hoe jij als persoon bent. Wat jouw wensen zijn, maar ook wat jouw karaktereigenschappen zijn. Zo proberen we de perfecte match te vinden. Overigens zijn wij als technisch recruitmentbureau betrokken in het proces van begin tot eind. Onze focus is jou namelijk een uitdaging bieden bij één van onze opdrachtgevers voor de lange termijn, met de intentie voor een vast dienstverband.

Technische vacatures Rotterdam

Op zoek naar technische vacatures in Rotterdam of omliggende plaatsen?Op onze website vind je alle openstaande technische vacatures in Regio Rotterdam. We werken voornamelijk vanuit een sterke focus binnen de branches: machinebouw, apparatenbouw, industrie en infratechniek. Maar we bieden natuurlijk veel meer dan dat. Hieronder vind je het aanbod met alle vacatures. Zie je op dit moment geen vacature die je aanspreekt? Stuur dan gerust een open sollicitatie. Wellicht dat er op korte termijn toch een technische vacature in Rotterdam openstaat die wel bij je past. Samen met jou gaan we het gesprek aan en gaan we op zoek naar die ene werkgever. Of je nu op zoek bent naar een functie als Mechanical Engineer in de Machinebouw, Service Engineer in de Industrie of als Modelleur of Werkvoorbereider in de Infratechniek. Onze Connetix consultants staan klaar om jou te helpen naar de beste technische vacatures in Rotterdam voor jou!

Bent u op zoek naar een specialistisch recruitmentbureau in Rotterdam? De consultants van Connetix kennen de markt door en door en brengen vanuit hun specialisme werknemers en werkgevers samen. Het is belangrijk dat medewerkers niet alleen het juiste diploma op zak hebben en voldoen aan de gewenste eisen. Het is ook belangrijk dat de persoonlijkheid van de sollicitant aansluit bij de cultuur en organisatie van uw bedrijf. 

In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en vooral schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, begrijpen wij maar al te goed dat het voor u als werkgever belangrijk is om een sterke recruitment partner te hebben in de werving en selectie van nieuwe kandidaten. Juist door onze jarenlange ervaring en een uitgebreid netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland, en dus ook in de omgeving van Rotterdam, zijn wij in staat om de meest geschikte kandidaat voor een organisatie te vinden. Of het nu gaat om tijdelijk werk, vast werk of werk op projectbasis. Of het nu gaat om een fulltime of parttime baan, voor starters of ervaren technische professional. Wij verbinden professionals en organisaties die het verschil willen maken. Hoe we een geschikte kandidaat vinden? Dat doen we aan de hand van optimale inzet van social media, search marketing en dus het grote netwerk wat we al die jaren opgebouwd hebben. Samen vinden we een kandidaat die uw verwachtingen waar kan maken of, eigenlijk liever, kan overtreffen.

Het voordeel van een partner zoals ons recruitmentbureau in Rotterdam, is dat u wel de lusten heeft, maar absoluut niet de lasten. Dat wil zeggen dat wij op zoek gaan naar een geschikte kandidaat, maar dat u zich geen zorgen hoeft te maken over betaling van salaris, de secundaire arbeidsvoorwaarden en de personeelsadministratie. In feite zijn wij de juridische werkgever en hoeft u zich over dat soort zaken geen zorgen te maken. Dit noemen we ook wel de déta-vast constructie. Daartegenover staat dat u natuurlijk het werk verzorgt, de nieuwe medewerker begeleidt en toezicht houdt op de werkvloer.