LinkedIn Profiel Margriet de Jongh
Content Marketeer
m.dejongh@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 18

Sinds juli 2022 werk ik als content marketeer bij Connetix. Hiervoor heb ik de opleiding creative business gevolgd. Graag zet ik mijn creativiteit in om de business succesvol te maken. Ik hou me bezig met het ontwerpen van nieuwe, frisse en creatieve mediaconcepten.

Het leuke aan mijn werk is dat ik steeds weer nieuwe originele concepten mag bedenken zodat de relevantie van de organisatie nog inzichtelijker gemaakt wordt.

In mijn vrije tijd ga ik graag sporten. Zo ga ik regelmatig naar de sportschool om krachttraining te doen of ik ga naar de boksschool om te sparren. Verder vind ik het leuk om met vrienden ergens wat te eten of drinken.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op