Lisa

LinkedIn Profiel Lisa Bonefaas
Marketing stagiaire
l.bonefaas@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 00

Mijn naam is Lisa. Ik ben in het laatste jaar van mijn opleiding Marketing en Communicatie. Ik ben in januari 2023 begonnen als marketing stagiaire bij Connetix en zal mij vooral bezighouden met het creëren van online content, waarbij ik mijn creatieve kant kan tonen. Ik hoop veel te leren tijdens mijn stage.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om tijd door te brengen met vrienden en familie, lekker eten en op ontdekkingstocht te gaan en nieuwe activiteiten te ondernemen.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op