Kimberly

LinkedIn Profiel Kimberly Rocha Silva
Recruitment manager
k.rochasilva@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 26
Mob:
06 – 578 013 44

Hi, ik ben Kimberly Rocha Silva en ik ben sinds September 2022 werkzaam als Recruitment Manager bij Connetix. Hiervoor heb ik ruim 4 jaar als Senior Consultant gewerkt binnen de infratechniek. De reden waarom het vak mij zo erg aanspreekt is het feit dat ik dagelijks mensen gelukkig kan maken en dit geeft mij weer energie! Nu ik de nodige jaren ervaring op heb mogen doen binnen het recruitment vak zelf, ben ik bij Connetix begonnen als Recruitment manager waarbij ik het stokje over mag gaan dragen en ga helpen bij de persoonlijke ontwikkeling van mijn eigen team. Ontzettend spannend dus!

In mijn vrije tijd ben ik bijna altijd wel op de dansvloer of in de sportschool te vinden. Ik beoefen al jaren de dans Kizomba, maar hiernaast vind ik het ook ontzettend leuk om uit te gaan en helemaal los te gaan op de dansvloer. Ik ben een echte familiemens en ben dus altijd wel met mijn familie en/ of vrienden om een lekker drankje te doen of een Game night bij te wonen. Verder hou ik enorm van reizen en shoppen. Vrij dure hobby’s zou je dus kunnen zeggen ;).

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op