LinkedIn Profiel Jeroen Kamp
Recruiter
Civiel- en Infratechniek
j.kamp@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 00
Mob: 06- 13 251 318

Ik ben Jeroen Kamp en ik ben sinds Oktober 2021 werkzaam bij Connetix. Momenteel rond ik mijn laatste paar vakken af voor de opleiding Bedrijfskunde te Erasmus Universiteit Rotterdam. Door mijn ervaring als Teamleider bij de Albert Heijn en daarna in de Sales, ben ik erachter dat ik werken met mensen en connecties maken heel leuk vind. Connetix is daarbij ook een mooie stap voor mij om me hierin nog verder te ontwikkelen en mijn competenties tot uiting te laten komen.

Ik had zelf nooit aan recruitment gedacht maar bij nader inzien was het een logische stap. Ik werk graag met mensen, ik wil mijn communicatievaardigheden verbeteren en ik wil waarde toevoegen. Ik heb zelf gemerkt hoe lastig het kan zijn om naar een baan te zoeken, niet alleen qua takenpakket, maar ook qua organisatie. Kan je het werk naar behoren uitvoeren is natuurlijk één, maar haal je er voldoening uit om bij een bepaalde organisatie te werken is een tweede. Ik kan met een lach zeggen dat ik mijn organisatie gevonden heb en ik kan niet wachten om anderen te helpen om hetzelfde te bereiken!

Binnen Connetix ben ik gespecialiseerd binnen de Infra- en Civiele techniek en richt ik mij op hoogopgeleid kwalitatief technisch personeel. Ik onderscheid mij als recruiter door niet alleen de kaft van het boek te lezen, maar het boek open te slaan en écht te kijken naar wat een kandidaat of een klant wilt.

In mijn vrije tijd fitness ik graag en lees ik boeken om mezelf door te blijven ontwikkelen. Ik zoek uitdagingen graag op en motiveer anderen en mezelf graag om DE beste versie te zijn! Tenslotte kan je mij echt wakker maken voor lekker eten en een onverwachtse reis naar het buitenland zou ik natuurlijk ook nooit afslaan (als werk dit toelaat).

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op