LinkedIn Profiel Gerald Sno
Strategisch Directeur
g.sno@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 14
Mob: 06 82 780 336

Ik ben sinds 2014 betrokken bij Connetix. Mijn ervaring in het technische recruitment vak heb ik kunnen overbrengen naar Connetix in een management positie, maar ik ben ook nog betrokken bij de operatie.

Voor Connetix ben ik ook werkzaam geweest in het recruitment. In totaal zit ik nu 12 jaar + in het technisch recruitment vak. Ik heb een opleiding gedaan in HRM en Bedrijfskunde. De techniek en het werken met mensen is uit interesse en uiteindelijk uit passie groter geworden.

Het mooiste aan mijn baan bij Connetix vind ik het persoonlijke contact met opdrachtgevers, medewerkers en kandidaten. Het werken met mensen betekent elke dag nieuwe gebeurtenissen, in positieve zin, maar soms ook in uitdagingen. Uitdagingen zijn in het moment nooit echt leuk, maar als het opgelost is geeft dit een ongelofelijke voldoening.

In mijn vrije tijd ben ik het liefst met sport en vrienden bezig. Ik heb mijn hele leven gevoetbald, overal waar een uitdaging in zit vind ik leuk om te doen. Daarnaast kun je mij ook altijd wakker maken voor lekker eten!

Wat leuk is om te weten is dat je mij overal voor in kan krijgen. Ook voor de dingen waarvan je denkt “dat kan zeker niet bij Gerald passen”! Of het Ballet is, een concert van Adele of Jeu de Boules, je kan het zo gek niet bedenken

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op