LinkedIn Profiel Cathelijne Roggeband
Junior SEO Marketeer
c.roggeband@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 00

Hoi! Mijn naam is Cathelijne.

Eind augustus 2022 ben ik bij Connetix begonnen als marketing stagiair. Nadat mijn stage tot zijn eind is gekomen ben ik begonnen als junior SEO specialist. Ik hou me nu één dag in de week bezig met SEO teksten schrijven. Zo probeer ik de vindbaarheid van de website en blogs te verbeteren.

In mijn vrije tijd spendeer ik het liefst tijd met mijn vriendinnen en mijn vriend. Ik vind het altijd erg gezellig om een drankje te doen met lekkere hapjes erbij. Ook hou ik er van om steden te bezoeken en daar lekker te shoppen. Om nog een beetje fit te blijven ben ik drie keer per week op de plaatselijke hockeyclub te vinden.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op