Beatriz Nogueira Tolentino

Mijn naam is Beatriz en ik ben sinds april 2023 werkzaam bij Connetix als Recruiter. Voordat ik hier kwam werken heb ik de opleiding Communicatie gevolgd aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn studie ontdekte ik dat het helpen en adviseren van mensen mij veel voldoening geeft, en zo ben ik in de wereld van recruitment terechtgekomen. Voordat ik bij Connetix kwam, heb ik een jaar werkervaring opgedaan bij een andere organisatie. Uiteindelijk heb ik de overstap gemaakt naar Connetix, omdat ik enthousiast werd van de mogelijkheid om te werken bij een betrokken en gespecialiseerde organisatie. Deze keuze was voor mij dan ook gemakkelijk te maken.

Als Recruiter is geen dag hetzelfde en sta ik elke dag weer in contact met verschillende mensen. Door een goed gesprek aan te gaan en een band op te bouwen streef ik ernaar om voor elk persoon een werkplek te vinden waar zij zich echt thuis voelen. Dit doe ik bij Connetix in de sector Machine en Apparatenbouw.

In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig in de sportschool en lees ik graag boeken. Ook kan ik volop genieten van festivals, reizen, shoppen en waardevolle momenten doorbrengen met mijn familie en vrienden.