Atakan Sayilgan

Mijn naam is Atakan en ik ben sinds september 2023 stagiaire bij Connetix. Momenteel volg ik de opleiding Marketing & Communicatie bij het Zadkine College. Voor mijn studie had ik al gemerkt dat marketing echt de opleiding is die bij mij past. Nu tijdens mijn studie weet ik zeker dat ik de juiste beslissing heb genomen. Ik ben enthousiast over het inzetten van mijn creatieve vaardigheden voor grafisch ontwerp.  

Ik zit nu in mijn tweede schooljaar en ben momenteel bezig met mijn stage bij Connetix. Ik heb bewust voor dit bedrijf gekozen omdat ik verwacht hier veel te kunnen leren en mijn marketingvaardigheden verder te kunnen ontwikkelen.  

In mijn vrije tijd sport ik graag of ga ik winkelen. Elke keer als ik thuiskom, merk ik op dat mijn kleding- en schoenencollectie geen plek meer heeft voor nieuwe toevoegingen. Fitness is een recente hobby geworden, die ik beoefen om in vorm te blijven. 

Daarnaast vind ik het leuk om tijd door te brengen met mijn familie en vrienden. Ergens wat eten of drinken met dierbaren, daar sta ik altijd voor open.