Mijn naam is Tobi van Zwienen. Momenteel volg ik de studie commerciële economie aan de Avans Hogeschool in Breda. Tijdens het derde leerjaar is het tijd om een halfjaar stage te lopen. Dit doe ik nu met veel plezier bij Connetix!

Naast de werk- en schoolactiviteiten houd ik mij veel bezig met sporten. Ik voetbal in het eerste elftal van VV Sliedrecht. Ook ga ik regelmatig naar de sportschool. In het weekend houd ik ervan om met vrienden op stap te gaan. Dit kan een drankje op het terras zijn, een festival of een voetbalwedstrijd van mijn favoriete club.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op