LinkedIn ProfielThomas Jacob
Marketing stagiair
t.jacob@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 00

Hallo mijn naam is Thomas Jacob, 26 jaren jong en op het moment weer tijdelijk in huis bij mijn lieftallige ouders. Momenteel volg ik de studie Commerciële Economie: Sportmarketing & Management aan de Hogeschool Rotterdam.

Nu ben ik sinds 6 juli 2020 gestart met mijn afstuderen bij Connetix waar ik me na een week gelijk al goed bij thuis voel. Er hangt een hele goede sfeer op de werkvloer met allemaal gezellige collega’s waar de zakelijke werksfeer zo nu en dan afgewisseld wordt met een gezellig privé gesprek. Verder hou ik mij in mijn vrije tijd veelal bezig met sporten, de sportschool zie ik als mijn tweede huis en af en toe vind ik het ook heerlijk om lekker een potje te gaan golfen. In het weekend kijk ik vaak ook naar sport op tv of bij de lokale VV afwisselend met Netflix & Chill avonden. En een Festival te veel voornamelijk in de zomer kan ook geen kwaad of heerlijk uiteten en een drankje doen in het hartje van Rotterdam sla ik ook niet over.

Waar je mij heel blij mee kan maken is een lekkere bak met eten, maakt niet uit welk tijdstip daar ben ik altijd wel bereid voor om tijd vrij te maken!

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op