LinkedIn ProfielStiven Prizreni
Recruitment Consultant
Machine- en Apparatenbouw
s.prizreni@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 27
Mob: 06 – 13 256 279

Mijn naam is Stiven en ik ben sinds Augustus 2021 begonnen bij Connetix als Recruitment Consultant in de sector Machine- en Apparatenbouw in de regio Zuid Holland.

Na een lange carrière in de sales was ik toe aan iets nieuws. Tijdens mijn werkzame periode voor het ROC Ter Aa als Stageconsulent / BPV haalde ik veel voldoening uit het plaatsen van leerlingen bij bedrijven. Met dit gevoel en de opgedane kennis ben ik begonnen als Recruitment Consultant voor Connetix.

Het leuke aan mijn werk is dat het veel afwisseling heeft. Ik kan de dag zelf in delen en bepalen wat mijn werkzaamheden worden gedurende dag. Ik sta graag in contact met mensen en dat  komt hier helemaal tot zijn recht. Van klant tot kandidaat, van het vinden tot het plaatsen van een kandidaat

Ik ben graag bezig en vind het lastig om stil te blijven zitten. Ik ga dan ook in mijn vrije tijd graag sporten, uit eten of reizen.  Als het lekker weer is stap ik graag op mijn motor om een lekker stuk rijden.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op