LinkedIn Profiel Sohrab Nouri
Recruitment Consultant
Civiele Techniek
s.nouri@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 17
Mob: 06 – 82 064 038

Mijn naam is Sohrab en ik ben sinds augustus 2022 werkzaam als recruitment consultant bij Connetix. Dagelijks houdt ik mij bezig met het helpen van mensen, dit doe ik door de juiste plek te vinden voor ze en de kansen te bieden die ze verdienen.

Hiervoor heb ik gewerkt als accountmanager in de IT en dat is een leuke markt, maar ik kwam erachter dat ik het contact met mensen veel leuker vind en ik het zie als iets moois om bij te dragen aan iemands carrière en persoonlijke ontwikkeling.

Zelf had ik niet eerder gedacht om een overstap te maken naar het recruitment, maar achteraf gezien leek dit een logische stap voor mij. Ik ben een sociaal en positief persoon die anderen graag helpt, daarbij heb ik de drijfveer om mooie kansen na te jagen! Dit doe ik samen met mijn collega’s binnen team Civiele Techniek. Daarnaast leer ik zelf ook elke dag steeds meer over het vak en ben ik bereid om het maximale uit mezelf te halen!

Naast werk besteedt ik graag mijn tijd aan wat quality time met vrienden en familie. Ik houdt van een dagje stappen of shoppen en ik vind het leuk om nieuwe dingen te leren en te ontdekken. Sinds dat ik klein ben heb ik een grote interesse en passie voor auto’s en de techniek erachter, hierover kun je uitgebreid met mij babbelen!

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op