LinkedIn ProfielShai Ponit
Recruitment Consultant
Industrie, Machine- en Apparatenbouw
s.ponit@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 17
Mob: 06 13 287 183

Mijn naam is Shai Ponit en ik ben vanaf mei 2017 werkzaam bij Connetix. Ik ben afgestudeerd aan de Hogeschool Rotterdam en ik heb de studie Human Resource Management gevolgd. Binnen mijn functie als Recruitment Consultant heb ik zowel contact met organisaties als met kandidaten. Door middel van kritische vragen stellen en goed luisteren kom ik erachter waar beide partijen naar op zoek zijn. Om daar vervolgens een goede match in te maken geeft mij energie!

Wat mij ook energie geeft is sporten. Ik ben regelmatig in de sportschool te vinden. Zo ongeveer 4 tot 5 keer per week. Dit is een moment voor mij om mijn hoofd helemaal leeg te maken en om stoom af te blazen. Daarnaast hou ik van gezelligheid in de vorm van uiteten, feestjes, reizen of gewoon thuis relaxen met vrienden.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op