LinkedIn ProfielSangeeta Ghisyawan
Office Manager
s.ghisyawan@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 00

Na het afronden van mijn studie Officemanagement ben ik in augustus 2017 het avontuur als Officemanger bij Connetix aangegaan. Door de diversiteit binnen mijn functie en de vele mogelijkheden binnen de organisatie blijf ik mezelf ontplooien en verveel ik me nooit. Mijn collega’s maken het werken bij Connetix als een hobby.

Buiten werktijd om omgeef ik me het allerliefst door lekker eten, leuke mensen en geniet ik van de natuur. Vanwege mijn passie voor koken ben ik vaak te vinden in de keuken waarbij ik experimenteer met verschillende gerechten, al moet ik toegeven dat mijn buik bij het opdienen vaak al vol zit van al het proeven!

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op