Gerald van Connetix

LinkedIn ProfielRick Aarntzen
afstudeerstagiair
r.aarntzen@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 00

Mijn naam is Rick Aarntzen en ik ben afstudeerstudent aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Sinds februari 2022 ben ik bezig met mijn afstudeerstage bij Connetix. Tijdens mijn stageperiode ben ik warm ontvangen en kan ik mezelf zijn binnen het team.

Voordat ik terechtkwam bij Connetix heb ik een tijd bij SHOEBALOO gewerkt als Sales Advisor. Daar heb ik ontdekt dat sales en het in contact zijn met mensen me gelukkig maakt. Het leuke aan klantcontact is dat er een win-win situatie ontstaat :Een tevreden klant is een tevreden verkoper.

In mijn vrije tijd breng ik tijd door met familie en vrienden en sport ik regelmatig. Je kunt me in de avonden dan ook vinden op de voetbalveldjes van Rotterdam. Daarnaast ben ik niet vies van een feestje in de weekenden. Verder houdt ik ervan om alleen een lange wandeling te maken waarin ik even mijn hoofd kan legen!

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op