LinkedIn ProfielRevelino Azzaro
Recruitment Manager
Infratechniek, Industrie, Machine- en Apparatenbouw
r.azzaro@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 21
Mob: 06 – 82 143 163

Ik werk sinds oktober 2020 bij Connetix als Recruitment Manager (Lead). Inmiddels ruim 15 jaar ervaring binnen de wereld van arbeidsbemiddeling. Een wereld waar ik al mijn passie in kwijt kan!

Connetix en ik hebben bewust voor elkaar gekozen. Ik heb 2 Internationale Recruitment spelers achter de rug en wilde mijn expertise nu delen met een kleine kwalitatieve club en hier zijn we dan. Recruitment is zeer divers en geen dag is hetzelfde, van klanten ondersteunen met hun recruitment vraagstuk tot het begeleiden van de (young) professional, alles komt terug in je werkdag en werkweek. Connetix heeft een professionele en kwalitatieve uitstraling, en tegelijkertijd is er onderling ruimte voor gezelligheid en humor. Hier wil je graag onderdeel van zijn!

Naast mijn commerciële rol vind je mij vaak op de sportschool, ik heb een grote passie voor de luchtvaart en reis graag en veel.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op