Randy de Wit

LinkedIn ProfielRandy de Wit
Recruitment Consultant
Machine- en Apparatenbouw
r.dewit@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 13
Mob: 06 13 256 279

Ik ben sinds 2017 werkzaam binnen Connetix in de rol van Recruitment Consultant. Ik heb de opleiding Commerciële Economie gedaan en kort gewerkt als E-Commerce Specialist. Hierin merkte ik dat ik het contact miste met mensen en ging op zoek naar een baan waarin ik juist véél contact kon hebben met mensen. Dit heb ik zeker bij Connetix gevonden!

Dagelijks sta ik in contact met zowel klanten als (potentiële) kandidaten en ben altijd op zoek naar de juiste match. Hoe mooi is het om iemand aan zijn of haar droombaan te helpen?!

In mijn vrije tijd ga ik graag regelmatig naar sportschool, game ik veel en ga ik er graag op uit als het lekker weer is. Zeker met mijn Kawasaki vind ik het heerlijk om te touren!

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op