LinkedIn ProfielMathijs Schoon
Recruitment Consultant
Industrie, Infratechniek en Apparatenbouw
m.schoon@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 00
Mob: 06 82 421 242

Graag wil ik mij even aan jullie voorstellen. Ik ben Mathijs Schoon, Recruitment Consultant bij Connetix, waar ik sinds januari werkzaam ben. Voor mij was het niet meteen voor de hand liggend om voor een organisatie als Connetix te kiezen, waar sales en commercialiteit kernbegrippen zijn. Neemt niet weg dat ik graag een uitdaging aan ga, die niet direct voor de hand ligt. ik ben deze uitdaging voornamelijk aangegaan, omdat ik voldoening haal uit het één op één contact met kandidaten en opdrachtgevers, wat ik tijdens mijn studie Communicatie miste. Ik vind het dus ontzettend leuk om met mensen te werken. En vanuit mijn expertise, een begeleidende en adviserende rol aan te kunnen nemen ten behoeve van de kandidaat. Er is natuurlijk ook een leven naast werk, waarbij ik het heerlijk vind om de drukke stad op te zoeken om met vrienden/collega’s op een terras een drankje te drinken. Maar ik vind het net zo fijn om de rust op te zoeken en de natuur in te gaan om vogels te spotten. Best een gek gezicht, ik, een persoon van 2.06m die zich onzichtbaar/klein probeert te maken om de vogels niet af te schrikken.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op