LinkedIn ProfielLéon Wolf
Recruiter
Machine- en Apparatenbouw
L.wolf@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 12
Mob: 06 13 212 561

Mijn naam is Leon Wolf en ik ben sinds december 2017 werkzaam bij Connetix.
Voor ik bij Connetix ben gaan werken, heb ik 2 opleidingen gedaan. Ik ben begonnen met de MBO 4 opleiding Horeca Ondernemer Manager. Na deze opleiding ben ik 2 jaar gaan werken in een 5 sterren hotel in Utrecht. Vervolgens heb ik er voor gekozen om verder gaan te gaan studeren en heb ik de HBO opleiding Commerciële Economie gedaan in Rotterdam.

Wat ik mooi vind aan het werken bij Connetix, is dat je veel afwisseling krijgt in je werkzaamheden, veel vrijheid in het beheren van je agenda en dat je iedere dag in contact staat met verschillende mensen. Ook de borrels en uitjes vind ik erg gezellig!

In mijn vrije tijd fiets ik graag een rondje op de racefiets of duik ik de sportschool in. Ook ben ik regelmatig in de natuur te vinden en ga ik uiteraard graag op vakantie.

Als guilty pleasure heb ik girl- en boyband muziek uit de jaren ’90 die ik aanzet op kantoor…maar ik merk dan altijd snel genoeg dat ik niet de enige op kantoor ben met deze guilty pleasure, haha!

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op