LinkedIn ProfielJoyceline Winter
Marketeer
marketing@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 00
Mob: 06 38 756 273

Mijn naam is Joyceline en ben sinds begin 2018 betrokken bij Connetix. Na Rechten te hebben gestudeerd aan de Universiteit Leiden, heb ik als Legal Officer bij Suit Supply HQ gewerkt en werkte ik ad interim als Corporate Recruiter/Recruitment Marketeer bij Connetix. Inmiddels heb ik in februari 2020 de overstap naar Marketeer gemaakt, waar ik al mijn creativiteit kwijt kan en de kennis die ik tijdens de master Media&Business heb opgedaan toe kan passen. Het is een zeer dynamische en mooie rol om vanuit een creatieve positie bezig te zijn met Connetix om zowel meer kandidaten als klanten aan te spreken!

Naast werken bij Connetix geef ik meerdere keren per week hardlooptraining op verschillende locaties in Rotterdam en doe ik aan Crossfit, PLTS en Rocycle. Ik heb een grote passie voor salsa dansen, eten(!) en reizen, de wereld ontdekken is het mooiste wat er is!

Een leuk weetje over mij: ik lach zo hard dat iedereen altijd moet lachen, terwijl mijn grapjes niet grappig zijn ;).

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op