Jose Oosterlee

LinkedIn ProfielJosé Oosterlee
Recruiter
Machine- en Apparatenbouw, Infratechniek
j.oosterlee@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 23
Mob: 06 13 251 318

Je leest het al: mijn naam is José en inmiddels ben ik een jaar werkzaam bij Connetix. Na mijn studie Communicatie heb ik een kleine omweg gemaakt en heb ik een aantal jaar een financiële rol bij de overheid vervuld. Het leren van een nieuw vak vond ik leuk, maar ik miste het creatieve aspect en het contact met mensen en daarom heb ik de stap gemaakt naar Recruiter. Wat ik zo leuk vind is dat ik bij Connetix de vrijheid krijg om mijn ideeën op het gebied van Marketing uit te rollen. Vanuit het stuk Recruitment dat ik doe, krijg ik echt energie van het leuke contact dat ik heb met mijn kandidaten. En natuurlijk de voldoening wanneer zij via ons een mooie baan vinden! Daarnaast zorgen mijn collega’s ervoor dat ik iedere dag met plezier naar mijn werk ga.

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten, naar de bioscoop, terrassen en spelletjes doen. Eigenlijk alles waar gezelligheid bij komt kijken. Ik kan absoluut niet tegen mijn verlies, dus ik vind een spelletje doen misschien gezellig – mijn gezelschap zal wellicht een andere mening hebben 😉

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op