LinkedIn ProfielJorrit Bakker
Recruitment Consultant
Infratechniek, Industrie, Machine- en Apparatenbouw
j.bakker@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 24
Mob: 06 82 186 044

Sinds 2021 ben ik werkzaam bij Connetix als Recruitment Consultant. Na mijn technische medische studie en een aantal jaar gewerkt te hebben in een ziekenhuis, heb ik de stap gemaakt naar technisch recruitment. In een eerdere functie richtte ik mij met name op Maintenance Technicians en Engineers in de Life Sciences. Bij Connetix ligt mijn focus op Engineers en technici in de machinebouw, industrie en infratechniek.

De connectie maken tussen bedrijf en kandidaat is wat mij drijft. Bij Connetix helpen en adviseren wij technische organisaties bij het invullen van hun vacatures en helpen en adviseren wij kandidaten bij het vinden van een nieuwe stap in hun loopbaan. Het persoonlijk contact, de variatie en uitdagingen zorgen ervoor dat geen dag hetzelfde is en daar krijg ik veel energie van.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten: roeien, zeilen en tennissen. En uiteraard gezellige dingen doen met vrienden en familie. Ook kan ik erg genieten van de stad Rotterdam, een goede pot voetbal, chocoladebroodjes en goede house muziek.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op