LinkedIn ProfielJeremy Lynch
Recruitment Consultant
C
iviel- en Infratechniek
j.lynch@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 00
Mob:
06 – 82 186 044

Ik wil mij graag even voorstellen mijn naam is Jeremy Lynch. Ik ben een vader van 2 kinderen. Ik heb een prachtige zoon en dochter. Dit is natuurlijk mijn trots.

Ik ben sinds 2021 werkzaam voor Connetix als Recruitment Consultant. Ik heb de opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening gedaan. Dit heb ik jaren met plezier gedaan. Ik ben uiteindelijk gestopt omdat ik meer tijd met mijn kinderen wilde doorbrengen.

Zo kwam ik uiteindelijk in de recruitment terecht waar ik het tot de dag van vandaag naar mijn zin heb. Binnen Connetix richt ik mij op het bemiddelen van technisch hoogopgeleiden binnen de Infra- en Civiele techniek branche in het gebied Midden-Holland. Ik krijg voldoening van uit het sociale aspect en de dankbaarheid van mensen die ik help aan een (droom)baan, het matchen tussen werkgever en kandidaat, het gevoel dat je daadwerkelijk het leven van iemand kan veranderen. Hoe tof is dat!

In mijn vrije tijd voetbal en fitness ik. Daarnaast hou ik veel van Movies & Series, Gamen, Reizen en natuurlijk lekker eten. Dus er lekker op uit gaan en dan eindigen in een restaurant met goed eten, GEWELDIG!

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op