Ferdy Budding

LinkedIn ProfielFerdy Budding
Recruitment Consultant 
Infratechniek, Machine- en Apparatenbouw
f.budding@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 22
Mob: 06 12 410 478

Na een aantal jaren in de sales als Accountmanager en Consultant ben ik in februari 2020 begonnen als Recruitment Consultant bij Connetix.

Na mijn Commerciële opleiding ben ik direct als Accountmanager aan de slag gegaan. In de loop der jaren heb ik bij diverse werkgevers en verschillende branches in een commerciële rol gewerkt. Ik heb mij voornamelijk bezig gehouden met productverkoop en dienstverlening. De laatste jaren ben ik mij als Consultant op recruitment gaan richten en zodoende ook bij Connetix aan de slag gegaan.

Het mooiste aan werken bij Connetix vind ik het persoonlijke contact met de kandidaat en ervoor zorgen dat je iemand echt verder helpt in zijn of haar carrière.

In mijn vrije tijd ben ik vaak in de sportschool te vinden en ga ik graag met mijn gezin leuke dingen doen. Ook tref je mij vaak in de tuin aan waar ik chill met mijn koi karpers.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op