LinkedIn ProfielEvie van Weert
Recruitment Consultant
Infratechniek, Industrie, Machine- en Apparatenbouw
e.vanweert@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 18
Mob: 06 82 291 804

2021 heb ik positief bij Connetix mogen aftrappen waar ik nu als Recruitment Consultant aan de slag ben! Een nieuw jaar, met nieuwe mogelijkheden. Niet alleen voor mij, maar ook voor alle werkzoekende technici en opdrachtgevers waar ik mee in contact sta en ik mijn inbreng aan mag geven.

Het ‘Recruitment Wezen’ is niet geheel nieuw voor mij: hiervoor was ik ook actief binnen eenzelfde functie. Echter ben ik het merendeel van mijn tijd werkzaam geweest binnen de hospitality branche. Deze ervaring trek ik ook door in mijn huidige functie. Ik vind het van belang dat je ten alle tijden een luisterend oor biedt en een gastvrije houding hebt tegenover alle betrokken partijen.

In mijn vrije tijd kan ik een Comfy Couch Potato zijn, maar vind ik het ook leuk om met vrienden een hapje te eten, of lekker buiten rond te dwalen en te genieten van al het moois om mij heen! Mijn guilty pleasure is toch echt wel ‘Friends’. Deze serie heb ik eindeloos achter elkaar bekeken, en nu nog steeds vind ik het fijn om ’s avonds ter ontspanning een aantal afleveringen achter elkaar te bingewatchen!

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op