LinkedIn ProfielCathelijne Roggeband
Marketing Stagiaire
c.roggeband@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 00

Mijn naam is Cathelijne. Momenteel studeer ik Global Marketing & Sales aan de Hogeschool Rotterdam. Eind augustus 2022 ben ik bij Connetix begonnen als marketing stagiair. Tijdens mijn stage hou ik me bezig marketing gerelateerde werkzaamheden zoals het maken van content, het maken van analyses en het analyseren van de marketing. Tijdens mijn stage hoop ik zoveel mogelijk kanten van de marketing te mogen ontdekken en zo mezelf te kunnen ontwikkelen.

In mijn vrije tijd spendeer ik het liefst tijd met mijn vriendinnen en mijn vriend. Ik vind het altijd erg gezellig om een drankje te doen met lekkere hapjes erbij. Ook hou ik er van om steden te bezoeken en daar lekker te shoppen. Om nog een beetje fit te blijven ben ik drie keer per week op de plaatselijke hockeyclub te vinden.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op