LinkedIn ProfielBradley de la Croix
Stagiair Recruitment & Marketing
b.delacroix@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 00

Mijn naam is Bradley de la Croix. Ik studeer Marketing of Social Business aan de Hogeschool Rotterdam. Sinds 20 augustus 2021 ben ik actief als stagiair Recruitment en Marketeer bij Connetix. Inmiddels zit ik mijn derde leerjaar en mag ik in de praktijk wat ervaring opdoen door een halfjaar stage te lopen. De eerste gesprekken met de mensen van Connetix voelde voor mij heel vertrouwd. Een leuke, frisse groep die mij de kans geeft om mijzelf te ontwikkelen. Ik ga mij de komende tijd bezighouden met de interne recruitment en overige marketing gerelateerde werkzaamheden. Ik ben een positief, extravert persoon die persoonlijk contact erg belangrijk vind. Als ik iemand doormiddel van mijn kennis of kunde verder kan helpen, haal ik daar veel voldoening uit.

Naast werk- en schoolactiviteiten ben ik erg sportief ingesteld. Ik ga regelmatig naar de sportschool, voetbal minimaal drie keer per week en vind het leuk om zo nu en dan padel te spelen. Dit zijn voor mij ideale bezigheden om mijn hoofd na een drukke dag te legen. Daarnaast bezoek ik regelmatig een voetbalwedstrijd van mijn favoriete club. De rest van het weekend ben ik in de meeste gevallen te vinden met mijn vrienden of vriendin. Zo vind ik het leuk om naar het terras te gaan, een hapje te eten of gezellig naar de bioscoop te gaan.

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op