LinkedIn ProfielAnique Prinse
Recruitment Consultant
Machine- en Apparatenbouw, Industrie en Infratechniek
a.prinse@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 23
Mob: 06 82 371 925

Mijn naam is Anique Prinse en ik ben sinds september 2020 werkzaam bij Connetix. Voor ik bij Connetix kwam was ik actief als Accountmanager binnen de Online Marketing.

Wat mij iedere dag beter mijn best laat doen dan de dag ervoor is de zoektocht naar de ideale match tussen kandidaat en opdrachtgever. Samen het beste resultaat behalen! Het fijnste aan mijn werk bij Connetix vind ik persoonlijk het contact met verschillende mensen en de afwisseling in mijn werkzaamheden. Natuurlijk helpt het ook mee dat we met z’n allen een heel leuk team hebben!

In mijn vrije tijd geniet ik graag van lekker eten koken en nieuwe gerechten uitproberen. Vaak in combinatie met wijn of een speciaalbiertje. Verder ben ik altijd wel in voor een spelletje en kun je mij wakker maken voor kipnuggets haha!

Vreemde weetjes over mij: ik verzamel sleutelhangers en ik houd absoluut niet van chocolade!

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op