LinkedIn ProfielAmalia Melcherts
Recruitment Consultant
Machine & Apparatenbouw
a.melcherts@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 29
Mob: 06 – 10 077 368

Hallo! Leuk dat je interesse toont in mijn profiel!

Ik ben Amalia Melcherts en werk sinds november 2021 bij Connetix. Voordat ik bij Connetix begon heb ik in de zorg gewerkt. Tijdens mijn jaren in het Hagaziekenhuis heb ik meerdere functies mogen bekleden. Ik heb bij operaties geassisteerd, als recruiter gewerkt, en meerdere congressen georganiseerd. De zorg heeft mij veel geleerd over de behoeftevoorziening van mensen uit verschillende disciplines. Het mooie aan mijn werk is ontdekken wat de behoefte is van mijn gesprekpartner, en deze behoefte te voorzien. Dit heeft ertoe geleid dat ik de opleiding Communicatie aan de Hogeschool Rotterdam heb gevolgd.

Het mooie aan mijn werk als Recruitment Consultant bij Connetix is een verbinding maken tussen werkzoekende en opdrachtgever. Hierbij staan jouw wensen centraal. Pas als beide partijen tevreden zijn, dan ben ik dat ook.

Ieder mens is uniek en heeft een andere persoonlijke aanpak nodig. En dat maakt mijn werk altijd uitdagend.

Binnen Connetix ben ik gespecialiseerd in de machine- en apparatenbouw. Wil jij een keer sparren over de mogelijkheden binnen je vakgebied of wil je weten wat wij voor elkaar kunnen betekenen?

Neem dan contact met mij op…

Weetjes over mij:

  • Ik houd van boksen
  • Ben geen ochtendmens
  • En luister graag Nederlandse muziek

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op