24 februari 2022

Onze opdrachtgever is een internationaal familiebedrijf die al decennia lang gespecialiseerd is in de transport en distributie van water, gas, warmte, verlichting, data- en telecomverkeer. Zij beheren het complete proces; van idee tot ontwerp en van uitvoering tot en met beheer.

Wegens een toenemende vraag naar hun specialisatie, zoeken zij een Werkvoorbereider in de Infratechniek. In deze rol kom je te werken op een betrokken afdeling waarbij je veel ondersteuning krijgt in je functie. Als Werkvoorbereider ben jij werkzaam op meerdere projecten. Daardoor zal geen dag er hetzelfde uit zien.

Meer lezen of solliciteren op deze vacature als Werkvoorbereider Infratechniek? Lees dan snel verder: https://bit.ly/3JU3zlx

Meer weten of heb je vragen omtrent de vacature? Stuur gerust een WhatsApp of neem vrijblijvend telefonisch contact op met Tamara Hassan.
📩 t.hassan@connetix.nl
☎️ 06 – 82 415 015

Vacature Werkvoorbereider Infratechniek

Lees hier ook onze andere nieuwsberichten

6 april 2022

DIT Groep versterkt haar positie als technisch specialist door investering in CAJA en Connetix.

3 maart 2022

Ga aan de slag als Project Engineer waarbij je elke dag werkt aan installaties voor gasbehandeling. Werk in een hecht team en ontwikkel jezelf tot expert in jouw vakgebied!

3 maart 2022

Meer lezen of solliciteren op deze vacature als Projectleider? Lees dan snel verder!