24 februari 2022

Onze opdrachtgever is een internationaal familiebedrijf die al decennia lang gespecialiseerd is in de transport en distributie van water, gas, warmte, verlichting, data- en telecomverkeer. Zij beheren het complete proces; van idee tot ontwerp en van uitvoering tot en met beheer.

Wegens een toenemende vraag naar hun specialisatie, zoeken zij een Werkvoorbereider in de Infratechniek. In deze rol kom je te werken op een betrokken afdeling waarbij je veel ondersteuning krijgt in je functie. Als Werkvoorbereider ben jij werkzaam op meerdere projecten. Daardoor zal geen dag er hetzelfde uit zien.

Meer lezen of solliciteren op deze vacature als Werkvoorbereider Infratechniek? Lees dan snel verder: https://bit.ly/3JU3zlx

Meer weten of heb je vragen omtrent de vacature? Stuur gerust een WhatsApp of neem vrijblijvend telefonisch contact op met Tamara Hassan.
📩 t.hassan@connetix.nl
☎️ 06 – 82 415 015

Vacature Werkvoorbereider Infratechniek

Lees hier ook onze andere nieuwsberichten

23 mei 2022

De eerste werkdag van Leen als Project Engineer.

17 mei 2022

Bij Connetix hechten we naast hard werken ook veel waarde aan gezelligheid. Om de teamgeest er lekker in te houden zijn we regelmatig bezig met het organiseren van leuke uitjes.

14 april 2022

Meer lezen of solliciteren op deze vacature als Junior Engineer Infratechniek? Lees dan snel verder.