24 februari 2022

Onze opdrachtgever is al een geruime tijd een betrouwbare speler, zowel nationaal als internationaal, in de machinebouw. De organisatie ontwerpt, bouwt en levert diverse technisch, hoogstaande machines en machinelijnen voor klanten verspreid over de hele wereld.

Als Sales Engineer ben je de schakel tussen de verkoop en productie. Doordat de organisatie veelal werkt met klant specifieke turn-key projecten, heb je als Sales Engineer een essentiële rol bij de realisatie van de projecten. in deze afwisselende baan zul je merken dat geen dag het zelfde zal zijn (cliché, maar waar) en dat je voldoende ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.

Meer lezen of solliciteren op deze vacature als Sales Engineer Machinebouw? Lees dan snel verder: https://bit.ly/3Il9SP0

Meer weten of heb je vragen omtrent de vacature? Stuur gerust een WhatsApp of neem vrijblijvend telefonisch contact op met Barend Priester.
📩 b.priester@connetix.nl
☎️ 06 – 82 690 849

Vacature Sales Engineer Machinebouw

Lees hier ook onze andere nieuwsberichten

23 mei 2022

De eerste werkdag van Leen als Project Engineer.

17 mei 2022

Bij Connetix hechten we naast hard werken ook veel waarde aan gezelligheid. Om de teamgeest er lekker in te houden zijn we regelmatig bezig met het organiseren van leuke uitjes.

14 april 2022

Meer lezen of solliciteren op deze vacature als Junior Engineer Infratechniek? Lees dan snel verder.