6 januari 2022

Heb jij ervaring opgedaan als Projectleider of Projectmanager binnen een industriële werkomgeving? Vind jij het tof om projecten op te leveren aan klanten en durf jij de verantwoordelijkheid te nemen over jouw team? Dan is deze functie als Projectmanager in de Industrie echt iets voor jou!

Onze opdrachtgever is een grootschalige dienstverlener voor verschillende sectoren in de Industrie. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel en wegens hun kennis en kunde beschikken zij over een groot servicepakket. De organisatie kent 12 Projectleiders waar jij dagelijks de leiding over krijgt en er heerst een gemoedelijke en prettige werksfeer binnen het team. Jij bepaalt met jouw team de strategische acties en draagt daarbij de verantwoording over de projecten. Sta jij sterk in je schoenen, ben jij klantgericht en kan jij je flexibel opstellen? Misschien is dit wel dé baan die jij zocht!

Meer lezen of solliciteren op deze vacature? Lees dan snel verder: https://bit.ly/3qSzLhr

Meer weten of heb je vragen omtrent de vacature? Stuur gerust een WhatsApp of neem vrijblijvend telefonisch contact op met Leon Wolf

📩 l.wolf@connetix.nl
☎️ 06 – 13 212 561

Vacature Projectmanager

Lees hier ook onze andere nieuwsberichten

6 april 2022

DIT Groep versterkt haar positie als technisch specialist door investering in CAJA en Connetix.

3 maart 2022

Ga aan de slag als Project Engineer waarbij je elke dag werkt aan installaties voor gasbehandeling. Werk in een hecht team en ontwikkel jezelf tot expert in jouw vakgebied!

3 maart 2022

Meer lezen of solliciteren op deze vacature als Projectleider? Lees dan snel verder!