13 januari 2022

Ben jij op zoek naar een mooie rol als Junior Tekenaar / Constructeur bij een toonaangevende organisatie? Heb jij net je technische MBO of HBO diploma op zak en houd jij van tekenen, berekenen en ontwerpen? Dit is jouw moment om er voor te gaan!

Deze organisatie is gespecialiseerd in het leveren van diverse adviesrapporten, tekeningen en berekeningen binnen de Infratechniek. Bedrijven waarmee zij samenwerken variëren van netbeheerders tot gemeentelijke instanties tot aan de aannemerij. Door hun jarenlange vakkennis worden zij gezien als een echte partner als het gaat om uitdagende projecten in de Infratechniek. Binnen de organisatie werk je nauw samen met de Engineers en Projectleiders. Samenwerken is ook een belangrijk onderwerp binnen de organisatie. Werkervaring is niet verplicht. Het gaat er vooral om dat jij enthousiast wordt van de eerder genoemde elementen. Als dat zo is, nodig ik je graag uit om te solliciteren!

Meer lezen of solliciteren op deze vacature? Lees dan snel verder: https://bit.ly/3HW0rog

Meer weten of heb je vragen omtrent de vacature? Stuur gerust een WhatsApp of neem vrijblijvend telefonisch contact op met Mathijs Schoon!
📩 m.schoon@connetix.nl
☎️ 06 – 82 421 242

Vacature Junior Tekenaar / Constructeur

Lees hier ook onze andere nieuwsberichten

23 mei 2022

De eerste werkdag van Leen als Project Engineer.

17 mei 2022

Bij Connetix hechten we naast hard werken ook veel waarde aan gezelligheid. Om de teamgeest er lekker in te houden zijn we regelmatig bezig met het organiseren van leuke uitjes.

14 april 2022

Meer lezen of solliciteren op deze vacature als Junior Engineer Infratechniek? Lees dan snel verder.