13 januari 2022

Ben jij een enthousiaste en gedreven Junior Mechanical Engineer? Wil jij werken bij een bedrijf waar je de ruimte en mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen? Wellicht kom jij in aanmerking voor deze vacature!

Dit is een organisatie waar je voor wilt werken! Deze opdrachtgever is een van de grootste fabrikanten van verpakkingsapparatuur. Het bedrijf opereert internationaal en wordt omschreven als innovatief en mensgericht. Zij hebben een open en gezellige cultuur. Je komt te werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwerpen en ontwikkelen van verschillende soorten machines. Je gaat je o.a. bezighouden met het uitvoeren van innovatie- en ontwikkelingsprojecten en het beoordelen van productiewerkzaamheden. Lijkt jou dit nou interessant? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Meer lezen of solliciteren op deze vacature? Lees dan snel verder: https://bit.ly/3FBtQ5X

Meer weten of heb je vragen omtrent de vacature? Stuur gerust een WhatsApp of neem vrijblijvend telefonisch contact op met Barend Priester!
📩 b.priester@connetix.nl
☎️ 06 – 82 690 849

Vacature Junior Mechanical Engineer

Lees hier ook onze andere nieuwsberichten

6 april 2022

DIT Groep versterkt haar positie als technisch specialist door investering in CAJA en Connetix.

3 maart 2022

Ga aan de slag als Project Engineer waarbij je elke dag werkt aan installaties voor gasbehandeling. Werk in een hecht team en ontwikkel jezelf tot expert in jouw vakgebied!

3 maart 2022

Meer lezen of solliciteren op deze vacature als Projectleider? Lees dan snel verder!