13 januari 2022

Ben jij een enthousiaste en gedreven Junior Mechanical Engineer? Wil jij werken bij een bedrijf waar je de ruimte en mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen? Wellicht kom jij in aanmerking voor deze vacature!

Dit is een organisatie waar je voor wilt werken! Deze opdrachtgever is een van de grootste fabrikanten van verpakkingsapparatuur. Het bedrijf opereert internationaal en wordt omschreven als innovatief en mensgericht. Zij hebben een open en gezellige cultuur. Je komt te werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwerpen en ontwikkelen van verschillende soorten machines. Je gaat je o.a. bezighouden met het uitvoeren van innovatie- en ontwikkelingsprojecten en het beoordelen van productiewerkzaamheden. Lijkt jou dit nou interessant? Wacht dan niet langer en solliciteer!

Meer lezen of solliciteren op deze vacature? Lees dan snel verder: https://bit.ly/3FBtQ5X

Meer weten of heb je vragen omtrent de vacature? Stuur gerust een WhatsApp of neem vrijblijvend telefonisch contact op met Barend Priester!
📩 b.priester@connetix.nl
☎️ 06 – 82 690 849

Vacature Junior Mechanical Engineer

Lees hier ook onze andere nieuwsberichten

23 mei 2022

De eerste werkdag van Leen als Project Engineer.

17 mei 2022

Bij Connetix hechten we naast hard werken ook veel waarde aan gezelligheid. Om de teamgeest er lekker in te houden zijn we regelmatig bezig met het organiseren van leuke uitjes.

14 april 2022

Meer lezen of solliciteren op deze vacature als Junior Engineer Infratechniek? Lees dan snel verder.