17 mei 2022

Bij Connetix hechten we naast hard werken ook veel waarde aan gezelligheid. Om de teamgeest er lekker in te houden zijn we regelmatig bezig met het organiseren van leuke uitjes. Hiervoor zijn intern een aantal medewerkers aangewezen die tot de zogenoemde ‘feestcommissie’ behoren! Zo wordt er per kwartaal en om het halfjaar een teamuitje georganiseerd.

Afgelopen vrijdag was het weer zover, het 1ste kwartaal uitje! Rond 3 uur s ’middags vertrokken we met het hele team richting het strand waar een geweldige zon ons stond op te wachten. We zijn naar Hoek van Holland gegaan om vervolgens met zijn allen te gaan blokarten. Voor de meeste van ons was dit een vrij nieuw concept. Voor de duidelijkheid: Een kart met 3 wielen en een zeil dat door de wind wordt aangedreven en rijdt over het strand. We hebben met zijn allen enorm veel plezier gehad met elkaar en vooral veel gelachen. Voor vele van ons was het nog een kunst om de kart stabiel op de grond te houden met de forse wind die er stond. Er waren genoeg medewerkers die eventjes op de kop lagen, hilarisch om te zien.

Na het karten zijn we hartelijk ontvangen bij Beachclub Casa Verde waar ons een heerlijk 3-gangen diner stond te wachten. Hier hebben we een hapje en een drankje gedaan, nog even nagepraat en vooral gelachen over de gezellige middag. Al met al hebben we een sportieve maar zeker gezellige dag gehad met zijn allen. Nu weer aan de bak om vervolgens in het volgende kwartaaluitje te kunnen gaan genieten. Waar zou de feestcommissie deze keer mee gaan komen?

Lees hier ook onze andere nieuwsberichten

23 mei 2022

De eerste werkdag van Leen als Project Engineer.

14 april 2022

Meer lezen of solliciteren op deze vacature als Junior Engineer Infratechniek? Lees dan snel verder.

6 april 2022

DIT Groep versterkt haar positie als technisch specialist door investering in CAJA en Connetix.