LinkedIn ProfielNiels van der Windt
Sales stagiair
n.vanderwindt@connetix.nl
Tel: 088 – 506 22 00

Mijn naam is Niels van der Windt en sinds September 2020 stagiair bij Connetix.

Momenteel zit ik in m’n 3e jaar van de opleiding HBO bedrijfskunde. Bij Connetix verdiep ik me voornamelijk op het kernvakgebied Strategic Management en ondersteun ik het team met hun werkzaamheden.

Wat mij voornamelijk aansprak bij Connetix was de openheid binnen Connetix. Er wordt een goede werkmentaliteit verwacht en daartegenover doet Connetix er veel aan om de werksfeer en banden tussen de collega’s zo goed mogelijk te maken en te behouden. Een goed team is wat ervoor nodig is om de gewenste resultaten te behalen en in mijn beleving is Connetix daar een mooi voorbeeld van.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te sporten, voornamelijk volleyballen doe ik veel. Ook ben ik wekelijks nog actief als teamleider bij PICNIC

Connetix is een specialistische recruitment partner die zich richt op hoger opgeleid personeel (Mbo+, Hbo & Wo) in de technische sector. Medewerkers die zich niet alleen onderscheiden door middel van een diploma maar ook zijn/haar persoonlijkheid, welke moeten passen binnen uw organisatie en cultuur.

Onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk met duizenden kandidaten in heel Nederland biedt ons de mogelijkheid de meest geschikte kandidaat voor uw organisatie te vinden. In een tijdperk waar kwaliteit, mate van geschiktheid en schaarste van goed technisch personeel aan de orde van de dag is, is het voor u als werkgever belangrijk om een sterke partner te hebben binnen het recruitmentproces.

  • Kwaliteit
  • Betrokkenheid
  • Transparant
  • Partnership
Wij zijn Connetix

Neem gerust contact met ons op