Prasant Ramdjanamsingh
Prasant wilde na zijn Hbo Werktuigbouwkunde graag aan de slag binnen de aandrijftechniek in een technische salesfunctie en dat is hem gelukt! Binnen twee weken had hij zijn eerste uitdaging gevonden!

Silvestre da Cruz Brito
Na enkele jaren ervaring binnen verschillende organisaties, was Silvestre nu op zoek naar een lange termijn uitdaging. Deze heeft hij via Connetix gevonden binnen de industrie en wij wensen hem daar heel veel succes mee!

Glenn Nelissen
Glenn is een echte tekenaar pur sang en wilde graag zijn expertise uitbouwen in uiteenlopende projecten. Dit heeft hij weten te vinden binnen een ingenieursbureau in de machinebouw! Heel veel succes Glenn!

Template-Plaatsing-Guy

Guy Shomroni
Na het afronden van zijn opleiding Chemische Technologie wilde Guy als Process Engineer aan de slag bij een organisatie die het belang van haar werknemers voorop zet. Guy is daarom ook erg blij met zijn nieuwe uitdaging binnen de industrie/offshore via Connetix!

Kadir Karaca
Kadir wilde graag een coördinerende functie bekleden waar hij dicht bij de techniek kan blijven. Dankzij zijn joviale karakter en vriendelijke persoonlijkheid, paste hij perfect in een rol als Project Engineer: een match ‘made in heaven’!

Succesverhalen

Wil je ook een topper zijn en werken via Connetix?