Silvestre – Mechanisch Monteur
Na enkele jaren ervaring binnen verschillende organisaties, was Silvestre nu op zoek naar een lange termijn uitdaging. Deze heeft hij via Connetix gevonden binnen de industrie en wij wensen hem daar heel veel succes mee!

Glenn – Tekenaar
Glenn is een echte tekenaar pur sang en wilde graag zijn expertise uitbouwen in uiteenlopende projecten. Dit heeft hij weten te vinden binnen een ingenieursbureau in de machinebouw! Heel veel succes Glenn!

Prasant – Sales Engineer
Prasant wilde na zijn Hbo Werktuigbouwkunde graag aan de slag binnen de aandrijftechniek in een technische salesfunctie en dat is hem gelukt! Binnen twee weken had hij zijn eerste uitdaging gevonden!

Template-Plaatsing-Guy

Guy – Process Engineer
Na het afronden van zijn opleiding Chemische Technologie wilde Guy als Process Engineer aan de slag bij een organisatie die het belang van haar werknemers voorop zet. Guy is daarom ook erg blij met zijn nieuwe uitdaging binnen de industrie/offshore via Connetix!

Kadir – Project Engineer
Kadir wilde graag een coördinerende functie bekleden waar hij dicht bij de techniek kan blijven. Dankzij zijn joviale karakter en vriendelijke persoonlijkheid, paste hij perfect in een rol als Project Engineer: een match ‘made in heaven’!

Wesley – Werkvoorbereider
Wesley solliciteerde begin dit jaar op een van de Werkvoorbereider vacatures, binnen drie weken na zijn sollicitatie had hij zelfs al 2 aanbiedingen! Hij koos uiteindelijk voor een dynamische Werkvoorbereidersrol bij een gerenommeerd aannemingsbedrijf, want daar had hij absoluut het beste gevoel.

Plaatsing template zonder foto

Mitchel – Werkvoorbereider
Mitchel werkte als uitvoerend Fitter, maar wilde graag een volgende stap zetten in een andere rol. Ondanks zijn andere achtergrond, kreeg hij binnen een maand na zijn sollicitatie een unieke kans om een leertraject in te gaan én tegelijkertijd te starten als Junior Werkvoorbereider! Zo snel kan het gaan!

Kevin – Service Engineer
Kevin wilde ondanks zijn HBO Werktuigbouwkunde, graag ook met zijn handen werken. Nadat hij vaak te horen kreeg dat hij overgekwalificeerd is voor de wat praktischere functies, kreeg hij via Connetix binnen 1,5 maand dé baan welke aan zijn wensen voldeed: Service Engineer! Als HBO-er zijn er genoeg mogelijkheden naast de functie Mechanical Engineer!

Irfan – Support Engineer
Ondanks dat veel bedrijven in de techniek nu terughoudend zijn, kreeg Irfan binnen no time een mooie uitdaging via Connetix. Per 1 september zal Irfan starten in de uitdagende functie Support Engineer bij een grote partij in de Machinebouw!

Plaatsing template zonder foto

Mitchel – Werkvoorbereider
Mitchel was bijna klaar met zijn Associate Degree Engineering maar wilde al heel graag op zoek naar een mooie baan met doorgroeimogelijkheden. Deze heeft hij gevonden in een rol als Werkvoorbereider bij een grote internationale speler in de biotechnologie, waarin hij breed verantwoordelijk zal zijn om de productie te laten draaien. Direct na het afronden van zijn studie kon hij aan de slag!

Marnix – Application Engineer
Marnix is voor de 3e keer via Connetix geplaatst! Helaas werd zijn 2e opdracht wegens corona vroegtijdig beëindigd, maar inmiddels is Marnix sinds 15 juli werkzaam als Application Engineer bij een gerenommeerde klant in de elektrochemische industrie. De verbondenheid met kandidaten overwint alles!

Siard – Mechanical Engineer
Siard woonde nog in het buitenland en wilde graag weer in Nederland aan de slag. De hele procedure kon digitaal verlopen, waardoor hij bij terugkomst alleen nog even kennis hoefde te maken! Siard werd aangenomen als Mechanical Engineer bij een bekende partij in de spoorweginfrastructuur.

Plaatsing Thabang met foto

Thabang – Design Engineer
Afgelopen week heeft Thabang zijn contract getekend bij Connetix op kantoor. Per 1 oktober gaat hij aan de slag als Design Engineer bij een grote naam in de offshore industrie! Om dit te vieren gaf José hem een heuse Coronaproof bluetooth box 👊🏼👊🏼

Annemijn – Calculator
Annemijn heeft een achtergrond waarbij je niet direct aan de Industrie denkt als werkrichting, maar toch is ze begin dit jaar bij een grote naam in de Industrie als Calculator begonnen. Ondanks dat haar achtergrond zit zij zeker goed op haar plek en heeft ze een mooie toekomst voor de boeg waarbij ze een opleidingstraject zal doorlopen binnen de organisatie!

Afaq
Afaq kreeg de kans om naast zijn studie alvast relevante werkervaring op te doen als Engineer bij een grote klant van Connetix. Hij heeft dit dermate goed op weten te pakken, dat hij 2 september in dienst is gegaan bij de klant! Afaq zal aan de slag gaan als Electrical Engineer, wat perfect aansluit op zijn studie.

Plaatsing Marcus - Mathijs - met logo

Marcus – Calculator/Werkvoorbereider
Onlangs heeft Marcus zijn contract getekend bij Connetix op kantoor. Mathijs Schoon en Gerald Sno zorgden dat hij per 1 september aan de slag kon gaan als Calculator/Werkvoorbereider bij een grote naam in de Industrie!

Succesverhalen

Wil je ook een topper zijn en werken via Connetix?