Heb jij als technisch specialist inmiddels al de nodige ervaring opgedaan en ben jij eraan toe om jouw jarenlange kennis in een nieuwe organisatie te implementeren? Dan kijken wij graag met jou mee naar de mogelijkheden! We gaan samen op zoek naar een senior vacature technisch specialist, zoals senior mechanical engineer of senior werktuigbouwkunde.

Heb jij als technisch specialist de ambities om door te groeien naar een leidinggevende functie? Of voel jij de behoefte om je verder te specialiseren binnen één specifiek segment in de techniek, zoals bijvoorbeeld een functie als senior engineering of senior projectleider? Onze consultants kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden aan de hand van een kennismakingsgesprek. Binnen dit oriënterende gesprek zal één van onze consultants samen met jou kijken naar jouw profiel, wensen en persoonlijke situatie. Samen gaan we op zoek naar de perfecte match.

Wanneer jouw persoonlijke situatie en wensen in kaart zijn gebracht, geven onze consultants jou graag een helder overzicht van de branches en functies waarin jij aan de slag kunt gaan. Wellicht gooi jij het roer graag om en ga jij in een geheel nieuwe branche aan de slag. Of ga jij graag een nieuwe uitdaging aan door een geheel nieuwe functie te bekleden in dezelfde branche waar jij al werkzaam in bent? In elke mogelijke situatie kijken onze consultants graag met jou mee naar een geschikte uitdaging. Wij hebben een groot aanbod aan vacatures technisch specialist.

Naast de persoonlijke situatie en groei-ambities is het ook belangrijk om een aantal overige criteria helder voor ogen te hebben, wanneer onze consultants voor jou aan de slag gaan. Denk hierbij aan de reisafstand, jouw salarisindicatie en de vakantiedagen. Ook deze elementen komen tijdens het kennismakingsgesprek aan bod. 

Naast specifieke vacature eisen kijken we ook naar de match tussen de cultuur van het bedrijf en jouw wensen en verwachtingen. We zoeken naar een bedrijf dat aansluit bij jouw persoonlijkheid. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een bedrijf met een informele sfeer en veel aandacht voor de relaties tussen collega’s? Dan is dit zeker iets om rekening mee te houden tijdens onze zoektocht naar een geschikte uitdaging. Op deze manier zijn wij er bij Connetix zeker van dat we jou een ingang kunnen bieden bij bedrijven die voor jou toereikend en wenselijk zijn.

Connetix biedt jou als professional verschillende uitdagingen. Ons netwerk reikt het hele land.  Zo kun je denken aan verschillende functies, zoals:

  • Senior projectleider
  • Senior mechanical engineer
  • Senior werktuigbouwkunde
  • Senior engineering
Voor professionals

OPEN SOLLICITATIE

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn voor jouw senioriteit en persoonlijke situatie? Bekijk onze verschillende vacatures technisch specialist, stuur een open sollicitatie of neem dan contact op met onze consultants van Connetix. Wie weet zien wij jou binnenkort bij ons op kantoor voor een goed gesprek!