Costo heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen, produceren en leveren van systemen voor intern transport en opslag. Mede dankzij de opkomst van de e-commerce is de functie van een magazijn weerlegt van het opslaan van goederen naar orderpicken of order verzamelen om ze snel mogelijk bestellingen te kunnen verwerken. Costo speelt hier op in en levert diverse klant specifieke systemen, van eenvoudige rollenbaan systemen tot compleet geautomatiseerde magazijnen. Costo is zowel nationaal als internationaal actief, voornamelijk in Noordwest Europa. Klanten waar Costo de magazijnen geautomatiseerd heeft zijn onder andere Björn Borg, Nespresso en Rituals.

Door de intensieve samenwerking met onze opdrachtgever is Connetix verantwoordelijk voor het totale wervingstraject. Door de aanhoudende groei zijn zij per direct op zoek naar nieuw personeel voor de langere termijn. Doordat wij al jaren goed samenwerken en wij ons vak met professionaliteit en betrokkenheid uitvoeren, zijn wij een exclusieve samenwerking aangegaan waardoor wij op zoek zijn naar specialisten die goed aansluiten op de posities.

Doordat het belangrijk is dat er een juiste match wordt gemaakt, zullen wij het gehele voortraject uit handen nemen. In het voortraject zullen er verschillende gesprekken volgen met potentiële werknemers door het recruitment team van Connetix.

Wij vinden het belangrijk dat zowel de potentiële werknemer als de opdrachtgever zoveel mogelijk informatie krijgt, waardoor de organisatie, de functie en de gesprekspartners helemaal duidelijk zijn. Doordat wij onze opdrachtgevers goed kennen zijn wij goed op de hoogte van de bedrijfscultuur en de verwachtingen.

Leon Wolf
Recruitment Consultant
Machine- en Apparatenbouw
l.wolf@connetix.nl
010 – 307 05 48

Vacatures

Bekijk de vacatures van Costo