VIND JE DROOMBAAN EN BEKIJK ONZE PROJECT ENGINEER VACATURES

Ben je op zoek naar die ene Project Engineer vacature die precies aansluit bij je wensen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een breed scala aan vacatures. Bij Connetix hebben we één doel: jouw droombaan vinden. Dankzij ons uitgebreide netwerk en jarenlange ervaring kunnen we je de meest uiteenlopende Project Engineer vacatures aanbieden. Of je nu een starter bent of een ervaren professional, bij ons vind je wat je zoekt. Bekijk onze vacatures en ontdek de mogelijkheden. Wij staan te popelen om je te ontmoeten en je te helpen bij het vinden van de perfecte baan!

Michelle

Connetix heeft een breed aanbod aan vacatures voor professionals met een technische mbo-, hbo- of wo-achtergrond. Of je nu net begint met je carrière of al meer ervaring hebt opgedaan, bij Connetix ben je aan het juiste adres. Wij hebben Project Engineer vacatures in Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht en Brabant. Wil je meer weten over onze vacatures en partners? Neem dan gerust contact op met onze consultants. Zij vertellen je graag meer en helpen je bij het vinden van de ideale baan. Bij Connetix staan we klaar om je te ondersteunen bij het bereiken van een succesvolle loopbaan.

Project Engineers houden zich bezig met projecten in onder andere de Civiele, Mechanische en Industriële techniek. Ze zijn niet alleen verantwoordelijk voor het plannen en coördineren van projecten, maar zorgen er ook voor dat de voortgang op koers blijft en het eindresultaat aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Voor Project Engineer vacatures wordt meestal een afgeronde mbo-, hbo- of wo-opleiding in een technische richting gevraagd. Daarnaast is ervaring met projectmanagement en kennis van relevante wet- en regelgeving in de technische sector een pre. Wij hebben een overzicht voor je gemaakt van de Project Engineer opleidingen die aansluiten op onze vacatures:

  • Werktuigbouwkunde
  • Automotive Engineering
  • Luchtvaarttechnologie
  • Mechatronica
  • Civiele Techniek
  • Technische Bedrijfskunde

Veel bedrijven investeren in de professionele groei van hun Project Engineers door middel van interne trainingen en ontwikkelingsprogramma’s. Op deze manier kunnen zij hun kennis en vaardigheden op peil houden. Bovendien bieden veel bedrijven stagemogelijkheden aan, waarmee studenten hun vaardigheden kunnen aanscherpen en waardevolle werkervaring kunnen opdoen.

Project Engineer moet de technische aspecten van het project begrijpen. Ze moeten vertrouwd zijn met technische softwareprogramma‘s en kennis hebben van de laatste technologische ontwikkelingen. Verder is het belangrijk om in staat te zijn om op tijd problemen op te lossen, prioriteiten te stellen en projecten efficiënt te beheren. Daarnaast moeten project engineers ook in staat zijn om goed te communiceren om met andere professionals te kunnen samenwerken.

Heb je in dit overzicht geen passende vacature gevonden, maar wil je meer weten over je mogelijkheden? Stuur dan een open sollicitatie, of neem vrijblijvend contact op met één van onze consultants en plan een kennismakingsgesprek in. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Projectleider

Veelgestelde vragen

Aan wat voor soort projecten werken Project Engineers?

Project Engineers werken aan een breed scala aan projecten, waaronder productontwikkeling, procesontwikkeling, softwareontwikkeling en nog veel meer. Ze kunnen werken in verschillende industrieën, waaronder technologie, energie, luchtvaart en meer.

Wat is het gemiddelde salaris van een Project Engineer?

Het salaris van een Project Engineer kan variëren en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de branche, het niveau van ervaring, de locatie en de grootte van het bedrijf. Gemiddeld kan een Project Engineer in Nederland een salaris verwachten van ongeveer €47.000 tot €78.000 per jaar.

Wat zijn de verantwoordelijkheden van een Project Engineer?

Een Project Engineer is verantwoordelijk voor het leiden en beheren van projecten van het begin tot het einde. Dit omvat het opstellen van plannen, het coördineren van teamleden, het toewijzen van middelen, het oplossen van problemen en het zorgen voor de voltooiing van het project binnen de gestelde termijn en het budget.

“Ik ben super enthousiast over mijn nieuwe baan!”
Hugo van Herk | Werkvoorbereider