🏠 Thuiswerken met: Leon!

Wij zijn erg benieuwd hoe het voor onze specialisten is om thuis te werken, dus vroegen wij deze week aan Leon om eens een kijkje te geven in zijn #thuiswerksituatie.

Leon werkt sinds december 2017 met veel plezier bij Connetix en heeft in de afgelopen 2,5 jaar ook veel meegemaakt bij Connetix. Zo vertelt hij: “Ik heb veel nieuwe medewerkers mogen verwelkomen en heb ik veel successen mogen meemaken. Mijn tot nu toe meest onvergetelijke moment: met het hele team een weekend naar Ibiza om onze successen te vieren!”

⚙️Hoe ervaar je het thuiswerken?

Leon: “Ik werk nu alweer ruim 5 weken vanuit huis. Ik moet zeggen dat ik het thuiswerken eigenlijk wel goed ervaar. Met de formule: laptop + telefoon + internet = werken merk ik op werkgebied nauwelijks verschil met wanneer ik op kantoor zit. Ik kan prima bij alle bestanden en sta dagelijks in contact met mijn collega’s. Ook alle gesprekken met kandidaten en interne vergaderingen gaan heel goed vanuit huis. Ik werk voornamelijk met Skype en Microsoft Teams en dat werkt perfect!

Ik merk met het thuiswerken vooral een verschil tijdens de pauzes. Bij Connetix sta ik met collega’s iedere pauze fanatiek te tafeltennissen en daarna een potje Fifa op de Playstation. Hier thuis is dat toch even iets anders, ik loop met mooi weer met mijn vriendin een klein rondje buiten en bij minder weer doe ik kleine klusjes in huis.”

⚙️Wat mis je nu je thuis werkt?

Leon: “Het is heel prettig om in deze tijd vanuit huis te kunnen werken maar natuurlijk mis ik de collega’s om mij heen. Ik ben nou eenmaal een gezelligheidsdier en vind het leuk om een beetje interactie met collega’s te hebben. Daarnaast mis ik ook bij geplaatste kandidaten langsgaan voor een evaluatie en bij de klanten langsgaan om te bespreken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Uiteraard mis ik ook de tafeltennistafel voor in de pauze… ik span nog net geen tafeltennisnetje hier thuis over de eettafel, haha!

⚙️Wat motiveert jou in deze tijd?

Leon: “We merken dat in deze periode veel bedrijven hun vacatures on-hold houden, maar dat kandidaten wel op zoek blijven gaan naar een nieuwe baan. Wat mij in deze tijd motiveert om met veel zoek- en speurwerk een goede match te kunnen maken tussen kandidaat en vacature.”

Benieuwd naar hoe onze andere specialisten het thuiswerken ervaren? Houd onze website en social media goed in de gaten!