Shai Ponit werkt al een aantal jaren bij Connetix en zit zeker goed op zijn plek. Wat maakt nou dat hij succesvol is in zijn werk? Dat vertelt hij je graag!

Shai: “Ik ben nu inmiddels 3,5 jaar werkzaam bij Connetix als Recruitment Consultant. Wat vliegt de tijd voorbij! Vrijwel meteen nadat ik was afgestudeerd van de opleiding HRM aan de Hogeschool Rotterdam kon ik aan de slag bij Connetix. Tijdens mijn opleiding heb ik een keer meegekregen dat de mensen het belangrijkste kapitaal zijn van een organisatie. Op de één of andere manier is dat altijd bij mij blijven hangen.. Uiteindelijk is dit ook de reden waarom ik gekozen heb voor een carrière in de arbeidsbemiddeling.

Interessant Shai! En hoe werkt dat nu voor jou door in de praktijk?
Shai: “In mijn functie snijdt het mes aan twee kanten. Ik help namelijk enerzijds organisaties met het vinden van de juiste kandidaten en tegelijkertijd maak ik mensen gelukkig met een nieuwe baan. Je baan vormt zo een groot en onlosmakelijk onderdeel van je leven dat het enorm belangrijk is dat je iets doet wat bij je past en waar je ook plezier uit haalt. Wanneer je elke werkdag de uren aftelt en alleen nog maar uitkijkt naar het weekend is dit geen goed teken en is het tijd voor een verandering. Het feit dat ik mensen intensief kan ondersteunen in de zoektocht naar een leuke en passende baan en ze daarmee gelukkig maak doet mij enorm goed. Hierdoor ben ik in staat om elke dag met energie en plezier naar mijn werk toe te gaan.”

Kortom, aldus Shai: doe iets wat bij je past en waar je plezier uit haalt!

Ben jij ook op zoek naar een mooie baan in de techniek? Dan komt Shai graag in contact met jou, hij helpt je graag!

Neem hier contact op met Shai.