Intern - 17 september 20

Ricardo Rohde werkt inmiddels een tijd bij Connetix als Recruitment Consultant en heeft al veel kandidaten aan een mooie baan mogen helpen. Wat maakt nou dat hij succesvol is in zijn werk? Dat vertelt hij je graag!

Ricardo: “Het is een moeilijke tijd voor iedereen, des te mooier is het dat ik juist nu toch kandidaten aan de slag kan helpen aan een baan! Tevreden opdrachtgevers en blije kandidaten. Daar doe je het toch voor!”

Dat is zeker een mooie motivatie! Hoe is dat nu in deze tijd gelukt?
Ricardo: “In de maand september en in de maand oktober gaan er maar liefst vier kandidaten aan de slag bij verschillende toonaangevende technische organisaties. Maar liefst drie startende engineers en een ervaren kandidaat die in korte tijd een nieuwe baan hebben gevonden via mij! Wat mijn drijfveer is? Ik wil mijn opdrachtgevers zo goed mogelijk ondersteunen in het proces en de juiste kandidaten voor de lange termijn plaatsen, de échte match. Je zou het misschien in deze tijd niet verwachten, maar deze procedures zijn juist heel snel gegaan. De kortste procedure was slechts 3 weken! Binnen 2 weken is deze kandidaat op 2 gesprekken geweest en een week later zaten we samen rond de tafel om het contract te tekenen. Geweldig toch! Dat is wel waar je het uiteindelijk voor doet, ik krijg daar energie van.”

Geweldig Ricardo! En in watvoor functies gaan deze kandidaten aan de slag?
Ricardo: “Ik pak verschillende posities binnen de engineering op. Deze vier kandidaten die nu in september en oktober aan de slag gaan, hebben een baan als: Piping Designer, Software Engineer, Support Engineer en Constructeur.
Er zijn veel mogelijkheden in de techniek!

Dus, ben jij een technische organisatie die mijn expertise kan gebruiken? Lukt het niet om een moeilijke vacature in te vullen, voel je vrij om contact met mij op te nemen. En uiteraard ook voor de Engineers. Ben je op zoek naar een baan bij een mooie technische organisatie, neem contact met mij op en ik zal je ondersteunen bij je zoektocht!”

Ricardo Rohde