Randy werkt al een aantal jaren als Recruitment Consultant bij Connetix en heeft inmiddels al veel kandidaten aan een mooie baan geholpen! Waar hij dit succes aan te danken heeft? Dat lees je hier!

Randy: “Ik heb een eigen klantenportfolio, waarbij ik nauw in contact sta met mijn contactpersonen. Normaal gesproken kom ik veel bij klanten over de vloer, maar ook nu zorg ik dat ik goed contact houd en nieuwe klanten op een aangepaste manier (telefoon en digitaal) goed leer kennen. Begin deze maand heb ik een klant van mijn collega Kristian overgenomen, en binnen een maand heb ik hier al 2 plaatsingen gedaan!

Naast succesvol kandidaten bij klanten plaatsen, werkt Randy ook hard aan het uitbreiden van zijn klantenportfolio. “De tijden zijn anders nu en elke klant is anders. Ik geloof er sterk in dat dedication en hard werken voor je klant ook positiviteit en extra vertrouwen uitstraalt naar de klant, wat juist in moeilijkere tijden zoals nu extra kracht geeft. Dit is daarnaast, denk ik, de sleutel tot plaatsingen en langdurige samenwerkingen. Het mooiste vind ik om te zien dat ik met mijn dedicated instelling engineers aan mooie nieuwe uitdagingen kan helpen.

Randy heeft zich duidelijk niet tegen laten houden door de COVID-19 crisis en is juist extra gemotiveerd om langdurige klantrelaties op te bouwen en met toewijding voor zowel klant als kandidaat aan de slag te gaan. “Alleen met extra toewijding en hard werken kom je moeilijkere tijden door.

Ben jij ook op zoek naar een mooie baan in de techniek? Dan komt Randy graag in contact met jou!

Neem hier contact op met Randy.

Randy de Wit