Mathijs is afgelopen januari bij Connetix aan de slag gegaan als Junior Recruiter. In die rol lag zijn focus op de kandidaten. Een rol die hem direct goed lag!

Mathijs: “Ik had in mijn rol als Recruiter al snel twee plaatsingen op mijn naam staan! Dit gaf mij extra stimulans om voor meer plaatsingen te gaan. Helaas was daar Corona, waar wij als organisatie ook mee te maken hebben gekregen. Des te meer voldoening gaf mijn derde plaatsing, die ik in de Corona periode wist te realiseren.”

Toch heeft deze onzekere periode ook een hele mooie kans gecreëerd voor Mathijs. “Ik kreeg de mogelijkheid om als Recruitment Consultant aan de slag te gaan, waarin ik zowel verantwoordelijk werd voor de kandidaten en opdrachtgevers. Een mooie mijlpaal in een onzekere periode!”.

In zijn huidige rol als Recruitment Consultant staat hij dagelijks in contact met zowel kandidaten als opdrachtgevers. Mathijs: “Het geeft mij veel voldoening om de kandidaat en opdrachtgever dichter tot elkaar te brengen. Vooral voor mij als Recruitment Consultant, waarin ik nauw samenwerk met beide partijen. Niks mooiers om een opdrachtgever uit de brand te helpen en de kandidaat aan een mooie uitdaging te helpen!

Zo zie je maar, ook onzekere periodes brengen mooie dingen met zich mee! Mathijs: “Hoe vervelend de tijd of periode ook is, er komt altijd licht aan het einde van de tunnel. Doorzetten en volhouden is mijn devies, hoe lastig het soms ook kan zijn! Een onzekere periode, maar het bood mij een hele mooie kans!

Neem hier contact op met Mathijs.