Intern - 13 augustus 20

Kristian richt zich binnen Connetix voornamelijk op het helpen van young professionals en ervaren techneuten aan een nieuwe baan.

Naast deze doelgroepen werkt hij samen met zijn collega’s nauw samen met verschillende studentenverenigingen en Hogescholen om studenten klaar te stomen voor het werkend leven. Kristian: “Dit doe ik door middel van trainingen geven zoals “Pitchen” en “Sollicitatietrainingen” en te participeren op studie- en werkbeurzen. Het geven van trainingen en het bijwonen van beurzen geeft mij persoonlijk veel energie en voldoening en doe ik met veel plezier. Tevens gaan wij samen met groepen studenten langs bedrijven om een beter beeld te krijgen van het bedrijfsleven.

Door deze samenwerkingen, trainingen, beurzen en bedrijfsbezoeken met studenten helpt hij met regelmaat 4e jaars studenten aan een afstudeerstage met uitzicht op een baan. “Binnen Connetix hebben wij een traject waarbij een student zijn of haar afstudeerstage kan lopen bij één van onze klanten met de intentie om na zijn of haar afstudeerstage bij het bedrijf te gaan werken als starter. Het is momenteel al moeilijk genoeg om een stage te vinden en op deze manier help ik de Engineers van toekomst naast een stage ook aan een baan.

Kristian zet alles op alles zodat studenten niet hoeven te lijden onder de gevolgen van de coronacrisis. “Ondanks dat we momenteel in de corona periode zitten gaan er begin september en oktober wederom 2 afstudeerders starten als Junior Engineer bij 2 klanten van Connetix. Deze trajecten heb ik persoonlijk mogen begeleiden wat mij erg veel voldoening geeft. Beide hebben eigenlijk een verlengde proefperiode gehad gedurende de afstudeerstage en mogen zo meteen vol aan de bak in het werkend leven!

Ben jij ook op zoek naar een afstudeerstage in combinatie met een eerste baan? Dan komt Kristian graag in contact met jou. “Natuurlijk kan je bij mij ook terecht als je al afgestudeerd bent of al werkervaring hebt!”

Neem hier contact op met Kristian.