José werkt inmiddels al ruim een jaar bij Connetix. Ze heeft al veel kandidaten aan mooie banen geholpen, maar heeft een duidelijke visie over wat dé perfecte match is.

José: “Ruim een jaar geleden heb ik een carrièreswitch gemaakt en ben ik vanuit de finance het recruitmentvak in gegaan. Dichter bij mijn genoten studie en dichter bij mijn sociale aard en het stuk verbinden dat ik erg leuk vind. Toch is een nieuwe stap altijd spannend. Je vraagt je af: hoe snel pak ik dit op, hoe leuk zal ik het vinden? Allemaal vragen waar ik inmiddels steeds een beter beeld van krijg. Succes is een groot onderdeel van het positief beantwoorden van deze vragen.”

In haar rol als Recruiter heeft José al veel kandidaten blij mogen maken. “Succes in het recruitmentvak is heel divers. Natuurlijk ben je blij wanneer je kandidaat op gesprek mag, wanneer iemand een aanbieding krijgt van een klant of wanneer iemand ergens gaat starten. Dit zijn voor mij momentopnamen, successen op korte termijn. Wat mij de meeste voldoening geeft binnen dit vak, is weten dat iemand echt gelukkig is in zijn/haar nieuwe baan en jij hier onderdeel van hebt mogen uitmaken.

Wat is dan voor José een teken dat het dé perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever is? José: “Zo heb ik meerdere kandidaten die momenteel door de klant worden overgenomen in een vast contract, precies waar onze dienstverlening op is gericht. Een van mijn kandidaten maakt momenteel een mooie groeicurve mee van Werkvoorbereider naar Projectleider, al binnen een jaar. Toen we na 3 maanden op evaluatie kwamen bij mijn andere kandidaat was de klant al laaiend enthousiast over zijn inzet en assertiviteit, hij kreeg hierdoor veel vrijheid en extra taken om zich te ontwikkelen. Tot slot had ik laatst een evaluatie met een kandidaat die zei: “Dit is echt een hele goede match geweest”. En dat is dus precies waar ik het voor doe!

Ben jij ook op zoek naar een mooie baan in de techniek? Dan komt José graag in contact met jou, ze helpt je graag!

Neem hier contact op met José.

Jose Oosterlee