Damian Barning werkt nu sinds een half jaar als Recruitment Consultant en heeft al goede successen geboekt. Wat vindt hij zo leuk aan het werk en hoe vergaat het hem? Dat vertelt hij je graag!

Hoe is de afgelopen periode voor jou verlopen?

Damian: “Ik ben nu een halfjaar met veel plezier in dienst als Recruitment Consultant binnen de Technische sector. Specifiek ben ik actief in de Civiele techniek. Hierin focus ik mij voornamelijk op posities als Projectleiders, Werkvoorbereiders, Uitvoerders en Ontwerpposities. Het afgelopen halfjaar is voor mij persoonlijk zeer goed verlopen. Ik was volledig nieuw in zowel de techniek als de recruitmentbranche en had geen ervaring met sales of targets. Echter heb ik toch me draai weten te vinden en heb ik zo mijn doelen weten te behalen.”

Wat waren jouw hoogtepunten van de afgelopen tijd?

Damian: “Mijn hoogtepunt is dat ik in vrije korte tijd een goede band heb weten te creëren met mijn kandidaten en partners. Dit vind ik erg belangrijk. Ik ben er van overtuigd dat deze manier van werken positief heeft bijgedragen aan het behalen van mijn doelen. Bij mij staat persoonlijk contact en de wens van zowel de kandidaat als de partners voorop. Hierdoor ontstaan in mijn ogen de beste matches.”

Wat vind jij het allerleukste aan je werk?

Damian: “Het allerleukste aan mijn werk vind ik het in contact zijn met kandidaten en klanten. Vanuit mijn opleiding en werkervaring in de zorg ben ik altijd geïnteresseerd geweest in het verhaal achter de mens en ben ik van mening dat dit belangrijk is voor het maken van de perfecte match tussen de kandidaat en de organisatie. Het wisselen van een baan is voor iemand vaak een heel spannend moment in zijn of haar carrière. Ik  vind het erg mooi om mijn steentje te kunnen bijdragen, om deze stap zo succesvol mogelijk te laten zijn. Door de fijne werksfeer binnen Connetix en de behulpzame collega’s kan ik volledig mijzelf zijn en optimaal presteren.”

Welke leermomenten neem jij mee naar 2022?

Damian: “Ik ben begonnen bij Connetix zonder enige saleservaring en merk dat ik mijzelf hierin elke dag weer kan ontwikkelen. Gelukkig geeft Connetix veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling en is er vertrouwen vanuit de organisatie. Dit zijn voor mij belangrijke factoren om te groeien als mens en als Recruitment Consultant.”

Lukt het jou als technische organisatie niet om een moeilijke vacature in te vullen, voel je vrij om contact met mij op te nemen. En uiteraard ook voor de technische talenten. Ben je op zoek naar een baan bij een mooie technische organisatie, neem contact met mij op en ik zal je ondersteunen bij je zoektocht!”