Gerald heeft bij Connetix in 2018 maarliefst 52 plaatsingen gedaan in zijn klantenportfolio!

Gerald: “Dit is een combinatie geweest van goede samenwerkingen intern, een dedicated klantenportfolio, waarbij ik veel in contact stond met mijn klanten. Maar ook veel bij klanten over de vloer kwam, hierdoor de organisaties goed leerde kennen en de culturen goed begreep. Elke organisatie is anders, andere dynamiek, management en manieren van omgang. En hier moet je als engineer simpelweg tussen passen! Het is een constant puzzelstuk, waar je door kennis, kunde en hard werken steeds beter in wordt.

Door zijn jaren bij Connetix is Gerald goed gaan begrijpen wat engineers doen, wat het zwaartepunt is in de functies en wat een persoon geschikt maakt voor een bepaalde functie. “Een Project Engineer of Sales Engineer heeft weer hele andere vaardigheden dan bijvoorbeeld een Mechanical Engineer of Electrical Engineer. Dit heeft te maken met hoe introvert of extravert een persoon is, wat zijn of haar wensen en ambities zijn. Want ook met wilskracht kom je heel ver!”

Onze kracht als recruitment bureau gespecialiseerd in Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek en Civiele Techniek, is dat wij intern meer dan 30 jaar ervaring gecombineerd hebben, waardoor wij veel vraagstukken al gezien hebben. Hierdoor kunnen wij onze klanten, maar ook de vragen vanuit werkzoekende goed beantwoorden. Maar vooral ook een grote dosis plezier hier aan toevoegen!

Ik doe mijn werk elke dag met veel plezier! Natuurlijk zit niet elke dag alleen maar vol positiviteit, ook wij worden teleurgesteld door procedures die niet doorgaan. Of relaties waarbij de goodwill eenzijdig is. Maar dit is te verwaarlozen door alle medewerkers en klanten die wij aan een mooie baan helpen! Onze klanten en medewerkers helpen staat op 1 en gelukkig worden wij hier elke dag, maand en jaar alleen maar sterker in!

Voor vragen over mijn rol, een vacature of andere technische invalshoeken, voel je vrij om contact met mij op te nemen.